Inez är en mycket glad och alert tjej som älskar mys och värme. Hon är en tillgiven och har stort behov av att vara nära "sin flock", hon håller sig därför alltid nära familjen och lyser upp när hon får bli uppmärksammad. Hon gör sitt bästa för att lyssna och göra rätt, fast ibland kan andra saker vara lite mer intressanta. Vi upplever henne som väldigt intelligent, men lite ängslig ute och med ett stort behov av trygghet och kärlek tillsammans med tydligt ledarskap. Hon har god vardagslydnad och tycker om när hon får springa bort energi, leta godis och nosa.
Inez går inte ihop med alla hundar, men leker gärna med de hon passar med. Hon kan ibland bli stressad av att ha mindre barn i närheten, då hon är rädd för att det kan göra ont när små hårdhänta barn ska dra och känna. Vi vill därför inte att det finns barn under skolåldern i hemmet. Då Inez uppskattar en lite lugnare tillvaro ska hemmet heller inte vara centralt beläget.
Eftersom vi bor inne i Göteborg, har en 1,5 åring hemma, samt har bytt arbeten som gör att vi inte har den tid vi önskade vi kunde ge henne, känner vi att hon behöver hitta ett nytt hem.
Vi letar efter en van Basenjiägare som skulle vilja ta över henne och ge henne ett tryggt och lugnt hem, med massor av kärlek.

Vid intresse kontakta oss på:
andr.ljung@gmail.com
-