Måste tyvärr omplacera min svart/vita tik på grund av sjukdom och personliga skäl.
Kila som hon heter är 9 månader gammal och är importerad från Ryssland från Kenneln Secret Silence.

Kila är en lugn och klok valp! Hon älskar att mysa i sin bädd eller i knät på en. Hon sover mycket när hon är inne och busar mer än gärna när man är ute. Har gått en valpkurs med henne och hon kan vissa enklare kommandon som sitt och vänta osv.
Rekommenderar att man forsätter träna henne med vardagliga kommandon så det verkligen sitter. Hon är valp och det går fortfarande att forma henne och lära henne saker. Hon tycker om människor, barn och andra hundar! Funkar även bra ihop med katter.

Ser att hon kommer till ett hem där ägaren har tid att ge henne den stimulans, kärlek och uppmärksamhet som hon verkligen förtjänar! Ser gärna att hon kommer till ett hem där det finns stort intresse av utställning och/eller lure coursing och nose work! Har ställt ut henne en gång och fick mycket fin omdöme!

Hon är hälsotestad, vaccinerad mot valpsjuka, parvo, rabies och även avmaskad. Hon har pass och export stamtavla! Hon är registrerad hos Jordbruksverket och SKK och svenskt reg-nr. Kila är försäkrad hos Sveland och än så länge går detta att byta om så önskas då hon är fullt frisk. Hon är social och miljötränad och har inga problem att åka bil eller andra transporter.

Om du är intresserad eller önskar veta mer, kontakta gärna mig på
David Lindblom
070-366 05 20
david-lindblom@hotmail.com