Temadag 15 september i Västerås

Vi träffas vid hundkappbanan i Västerås lördagen den 15 september för att prata igenom standarden och domarkompendiet. Som ni vet är nästa domarkonferens i oktober 2020 och innan dess så ska vi modernisera och förbättra domarkompendiet för basenji. Det är därför viktigt att ni kommer och säger vad ni har på hjärtat om rasens fel och förtjänster, trender (positiva och negativa) och tolkningar av standarden. Det blir en heldag 10-16 i kappbanans kafé, där vi får frukost (kaffe/the och smörgås), lunch (paj och sallad) och fika för 90 kr /person.

Eftersom vi dagen efter – söndag 16 september - har lagkapplöpning för våra basenjis om det blir minst 6 lag anmälda, så passa på tillfället att anmäla ett lag och var med även på söndagen. Info finns på fb – annars kontakta Eva Innala om detta event.

För er som behöver övernatta i Västerås finns möjlighet att ställa upp sin husbil/husvagn vid kappbanan mot en mindre avgift (Toalett finns men inte dusch eller övriga faciliteter). Ängsö camping en bit ifrån har även stugor att hyra. Där finns 6 st fyrbäddsstugor och en med sex bäddar, 500 kr respektive 700 kr/natt. Där finns även campingplatser à 230 kr (+ 40 kr för el).

Vägbeskrivning:
Hälla Koloniväg, Västerås.
Vägbeskrivning finns att läsa på https://kartor.eniro.se/m/WOaVS

När man kommer in på Hälla koloniväg så följer man vägen tills det går en väg ner till vänster, där nere ligger kappbanan.

Anmälan om deltagande i temadagen görs till Madelene på kennelenigma2(at)gmail.com

Meddela också om du önskar mat och fika.

Hälsar styrelsen och avelsrådet genom Madelene