Runtom i landet arrangeras det olika träffar och promenader. Ibland är träffarna fulla av aktiviteter och/eller träning och ibland är det bara ett gäng som träffas med fikakorgen och beger sig ut för att promenera i skog och mark. Se nedan för olika aktiviteter runtom i landet!

På dessa träffar är ALLA basenjiägare hjärtligt välkomna oavsett ålder, gammal som ny. Detta är också ett ypperligt tillfälle för nya entusiaster att stifta bekantskap med rasen basenji.

Är ni ett glatt gäng som brukar träffas eller har ni planerat en aktivitet i er del av landet? Kontakta webmastern så lägger vi ut upprop med datum och plats här på hemsidan.

    

Då var det dags för decemberavslutning för basenjipromenader i Skåne 2 december.

Vi möts på stora parkeringen, klockan 12.00, i Frostavallen, går vår runda och avslutar sedan med fika innan vi far hemåt.

Vägbeskrivning: Frostavallen
GPS: Frostavallen, Frostavallen 345, Höör

Koordinater: 55.968719, 13.516724 (WGS 84 decimal)

Med bil: Från norra rondellen, där väg 13 korsar väg 23, kör väg 13 mot Eslöv/Ängelholm. Efter cirka 1.5 kilometer, sväng höger mot Frostavallen. Efter fyra kilometer kommer du fram till Frostavallen Konferenscenter. Direkt efter konferenscentrets parkering, sväng vänster ner för en grusväg. Här finns en stor parkering.

Med vänlig hälsning, Liselotte, Marcus, Fenris och Kaos.
https://www.facebook.com/groups/basenjipromenaderskane/