Runtom i landet arrangeras det olika träffar och promenader. Ibland är träffarna fulla av aktiviteter och/eller träning och ibland är det bara ett gäng som träffas med fikakorgen och beger sig ut för att promenera i skog och mark. Se nedan för olika aktiviteter runtom i landet!

På dessa träffar är ALLA basenjiägare hjärtligt välkomna oavsett ålder, gammal som ny. Detta är också ett ypperligt tillfälle för nya entusiaster att stifta bekantskap med rasen basenji.

Är ni ett glatt gäng som brukar träffas eller har ni planerat en aktivitet i er del av landet? Kontakta webmastern så lägger vi ut upprop med datum och plats här på hemsidan.

    

Basenjipromenad söndag 22 april i Norrköpings närområde - Svärtinge

Vi samlas på parkeringen kl 12 och njuter av promenad i sköna omgivningar, skog o sjöar i vårskrud. Vid 12.15 börjar vi gå så kom i tid.

Ta med picknick så finns härliga möjligheter för t ex korvgrill o fika.

Läs mera på Östergötlands sportfiskeguidning ”Sarven och Åken”
eller naturkartan via Norrköpings kommun.
https://naturkartan.se/norrkoping/sarven-och-aken

 Vägbeskrivning: Kör väg 51 västerut från Norrköping mot Finspång. Sväng av mot Svärtinge och Kvillinge. Tag sedan direkt höger mot Kvillinge och därefter vänster mot Rist och Bergkulla. Följ Ristvägen 3,7 kilometer och tag sedan höger mot Sarven och Åken. Efter 350 meter är du framme vid parkeringen till Sarven. Fortsätter du ytterligare 200 meter kommer du till Åken.

Ingen föranmälan. Har ni frågor så kontakta Cilla Kocman 070-2547317
eller Annica Särevall 076-7860500.

Varmt välkomna till basenji-mingel!